Το ιατρείο


Το ιατρείο μας

 

Ο ειδικός παθολόγος – διαβητολόγος Μπασουκέας Σταύρος, ο οποίος διατηρεί ιατρεία στην Νίκαια και το Κορυδαλλό, προσφέρει τις ιατρικές του υπηρεσίες με ευθύνη και σεβασμό απέναντι σε κάθε ασθενή ξεχωριστά. Βασισμένος στην πολύχρονη πείρα του και τη σημαντική επιστημονική του γνώση, στον πλήρως εξοπλισμένο χώρο των ιατρείων του, αναλαμβάνει την αντιμετώπιση περιστατικών που σχετίζονται με την παθολογία.

Ο ιατρός, μεταξύ άλλων, εξειδικεύεται στη πρόληψη και αντιμετώπιση όλων των τύπων του σακχαρώδη διαβήτη, στη διάγνωση και θεραπεία της αρτηριακής υπέρτασης, στη χορήγηση εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, την πρόληψη και αντιμετώπιση όλων των μορφών παχυσαρκίας κ.α.

Επίσης, ο κ. Μπασουκέας έχει εμπειρία στη ρύθμιση της υπέρτασης και σε μεταβολικές διαταραχές που οφείλονται στο σακχαρώδη διαβήτη και στην αύξηση των λιπιδίων του αίματος. Ο γιατρός παρέχει στήριξη στον κάθε ασθενή και στα μέλη της οικογένειάς του, ενώ προσφέρει χρήσιμες για το εκάστοτε περιστατικό συμβουλές και μπορεί να λύσει οποιαδήποτε σχετική σας απορία.

Για έγκυρη διάγνωση και αποτελεσματική θεραπεία, με τη χρήση σύγχρονων μεθόδων και τελευταίας τεχνολογίας ιατρικών μηχανημάτων, ο παθολόγος σας περιμένει στα ιατρεία στην Νίκαια – Κορυδαλλό, όπου μπορείτε να τον επισκεφτείτε κατόπιν ραντεβού.